Over mij

Willen is doen en doen is bereiken.

Mijn naam is Alois Tetelepta en ik ben aikido-leraar. Aikido heeft mij een weg gewezen in mijn leven. Het heeft mij een doel gegeven. Van jongs af aan ben ik al gefascineerd door en fanatiek beoefenaar van allerlei krijgskunsten. Helaas werd ik ook aangetrokken door vechten. Tot dat ik met aikido begon en een leraar tegen kwam die mij wees op het onbenullige van willen vechten en op de diepere levenslessen die je in een krijgskunst kunt vinden. Je enige tegenstander ben jezelf. Blijf in balans, heb respect voor de dingen die je doet en wees tevreden.

Deze levenslessen en ervaringen wil ik graag overbrengen. Als leraar geef ik nu workshops en seminars over krijgskunst en het unieke van aikido, zowel aan bedrijven en instellingen als particulieren.

Zoals we in aikido zeggen: ‘Wanneer je 7x valt, sta dan gewoon 8x op'. Wat je leert neem je natuurlijk mee naar buiten. Want aikido kent geen grens en werkt door in je hele leven.

Voor mij persoonlijk is aikido van onschatbaar belang gebleken. Een manier om jezelf te overwinnen. Waar het om gaat is dat je positieve bezigheden gaat ontwikkelen, iets waar je je ziel en zaligheid in kunt leggen, iets dat je de weg terugwijst naar je eigen kracht.

Wil je meer informatie over onze workshops of wil je je inschrijven?